Crăciunul lor în mâinile tale

Vin Sărbătorile de Iarnă şi pentru că magia lor se simte peste tot, Asociaţia ProgressOn Youth Power continuă tradiţia proiectului „Crăciunul lor în mâinile tale!”.
„Crăciunul lor în mâinile tale!” este un proiect caritabil cu tradiţie in cadrul asociaţiei, care de 5 ani are ca scop strângerea de fonduri şi bunuri pentru mai multe familii nevoiaşe într-un mod inedit.

În aşteptarea lui Mos Crăciun, împreună cu membrii, voluntarii şi prietenii asociaţiei am organizat mai multe ateliere de creaţie handmade în cadrul cărora am conceput diverse felicitări, decoraţiuni şi cadouri de Crăciun care vor fi expuse pentru vânzare la târgul de Crăciun organizat de Atrium Center Arad în perioada 17-24 Decembrie şi în cadrul unei seri speciale. În acelaşi timp am colectat jucării, haine, încălţăminte şi dulciuri pentru copii.

Proiectul va culmina cu o petrecere caritabilă Marţi 23 Decembrie 2014 în Free Wine Pub (str. Nicolae Grigorescu nr. 4) începând cu ora 19:30.

Am pregătit un recital de colinde şi cântece de Crăciun live, expoziţie de cadouri şi decoraţiuni personalizate şi o surpriza: tombola „În mâinile tale”! Premiile din cadrul tombolei sunt puse la bătaie de Asociaţia ProgressOn Youth Power, de partenerii şi de sponsorii noştrii.

Intrarea este gratuită, poţi achiziţiona acel cadou special pentru cei dragi sau poţi câştiga unul participând la tombolă! Biletele se vând la faţa locului şi extragerea se face imediat după recital.

Garantam atmosferă de sărbatori şi voie bună, vin fiert şi multe cadouri! Vom cânta și ne vom veseli şi în acelaşi timp vom strânge fonduri pentru mai multe familii sărace de pe Valea Mureşului.

Vă invităm cu drag să cântați alături de noi

Asociaţia ProgressOn Youth Power

1395936_866912896673397_8529576900605076362_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s